Thuis Nieuws

Buitenlandse banken om hervormingsdividend te oogsten

Certificaat
Van goede kwaliteit Openluchtmeubilairsingelband voor verkoop
Van goede kwaliteit Openluchtmeubilairsingelband voor verkoop
Klantenoverzichten
De elastische singelbanden zijn van goede kwaliteit en uw team is zeer professioneel, vraagt me elk detail geduldig vóór productie. Het is zeer gelukkig dat wij deze leverancier vinden.

—— Vinay

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Buitenlandse banken om hervormingsdividend te oogsten
Buitenlandse banken om hervormingsdividend te oogsten

Een bankbediende telt yuans en Amerikaanse dollarnota's in Tai-Yuan, Shanxi-provincie, op 2 Augustus, 2018. [Photo/VCG]

China is zeer actief en ernstig „“ over verder het openstellen van zijn financiële sector, en dit zal reusachtige bedrijfskansen aan buitenlandse banken in het land, bovengenoemde Pei Yigen, uitvoerende ondervoorzitter van Citibank (China) Co Ltd. brengen.

„Vergelijkbaar geweest met het beleid die buitenlandse banken aan opstelling toestaan verwijderen de takken in China, naast volledige dochterondernemingen en gezamenlijke ondernemingsbanken, of kappen op buitenlandse eigendom in Chinese financiële instellingen, besteden wij hogere aandacht aan het beleid dat het bedrijfswerkingsgebied van buitenlandse banken uitbreidt,“ hij zeiden.

Citi China ontving een vergunning van de Financiële de Toekomstuitwisseling van China in Juni om als de opslagruimtebank van de toekomstmarge voor zijn cliënt in de termijnmarkt van China dienst te doen.

„Dit type van vergunning staat ons toe om de basisdiensten voor non-bank financiële instellingen te verlenen. Wij hopen meer vergunningen van dergelijke soort kunnen verkrijgen,“ bovengenoemde Pei, die ook een leidende directeur en van het land hoofd van de schatkist en de handelsoplossingen van Citi in China is.

„Wij verheugen ons ook op het deelnemen meer aan proefprogramma's die financiële innovatie, samen met onze Chinese tegenhangers bevorderen. Wij hopen om de kans van de hervorming van China te baat te nemen en opening om onze geavanceerde ervaring overzee te introduceren aan het land door proefprogramma's, om aan de echte economie ten goede te komen en een aanzienlijke rol in de verbetering van de financiële markten van China te spelen,“ hij voegde toe.

Door het vergemakkelijken van meer buitenlandse participatie in het financiële systeem en het creëren van een niveau speelgebied voor buitenlandse financiële instellingen, zullen de kapitaalmarkten van China snellere en gezondere, bovengenoemde Joe Ngai ontwikkelen, die partner van McKinsey China leiden.

De „ongetwijfeld Chinese financiële instellingen en van China kapitaalmarkten zijn een lange weg in het afgelopen decennium gekomen. Nochtans, gezien de economische groei van China, is er een stijgende behoefte aan Chinese financiële markten en instellingen om hun ontwikkeling te versnellen om kapitaal tussen investeerders en uitgevers met het juiste risicobeheer efficiënt toe te wijzen,“ bovengenoemde Ngai.

Behalve het zoeken voor meer bedrijfs de groeibestuurders in China, eyeing de buitenlandse banken ook meer kansen om zaken met Chinese bedrijven overzee te doen aangezien een stijgend aantal firma's hun globale voetafdruk uitbreidt, vooral in de economieën die aan het Riem en Weginitiatief deelnemen.

Om sterkere steun aan de globale uitbreiding van Chinese bedrijven te geven, heeft Citi zijn schatkist en handelsoplossingen die op een netwerk worden gebaseerd die meer dan 100 landen en gebieden omvatten verbeterd.

Benadrukkend bij het aanbieden van goede contant geldbeheer en handels financierende producten, poogt Citi zijn collectieve cliënten te helpen efficiency en lagere bedrijfskosten verbeteren. Voor die die zijn begonnen om hun zaken overzee te schrapen, biedt de bank gecentraliseerd verrichting en beheer van deviezenfondsen aan, naast contant geldbeheer, betaling en regeling, en de raadplegende diensten die in vroegere stadia van collectieve bedrijfsontwikkeling worden verleend.

Pei merkte op dat de financiële sector van China het stadium van ononderbroken hervormingen is ingegaan, dat door rentevoetliberalisering, wisselkoers wordt weerspiegeld geleidelijke van de hoofdrekening liberalisering en te openen. Het vereist een financieel systeem dat flexibel genoeg genoeg en efficiënt is om de second-largest economie van de wereld te steunen.

De „banken konden zich niet meer eenvoudig op het verschil tussen hun rente-inkomst en hoeveelheid belang baseren die aan hun geldschieters wordt betaald. Ondertussen, zal de regelgever innovatie in de financiële diensten bevorderen. Samenvattend, moeten wij deze veranderingen omhelzen om verbindingen aan onze cliënten te versterken,“ hij zei.

Bovendien, de handelsbanken staan ook voor uitdagingen om nieuwe bedrijven te dienen die door de groei in de nieuwe economie van China worden gedreven. Om snel aan de eisen van deze bedrijven te antwoorden, heeft Citi een speciaal team gevormd om hen van aangepaste producten te voorzien die op zijn dichte integratie met markten overzee worden gebaseerd, gebruikend het technologieplatform van de bank.

Bartijd : 2019-01-12 15:19:01 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
NOVA(CHINA) INDUSTRY CO.,LIMITED

Contactpersoon: Mr. Salim Zhan

Tel.: 86--13365976787

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)