Thuis Nieuws

De tijdelijke vergunningen voor 5G krijgen overheidsteken

Certificaat
Van goede kwaliteit Openluchtmeubilairsingelband voor verkoop
Van goede kwaliteit Openluchtmeubilairsingelband voor verkoop
Klantenoverzichten
De elastische singelbanden zijn van goede kwaliteit en uw team is zeer professioneel, vraagt me elk detail geduldig vóór productie. Het is zeer gelukkig dat wij deze leverancier vinden.

—— Vinay

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De tijdelijke vergunningen voor 5G krijgen overheidsteken
De tijdelijke vergunningen voor 5G krijgen overheidsteken

Het ministerie zal ook inspanningen versnellen om de ontwikkeling van 5G-hardware naar voren te schuiven. [Photo/IC]

De minister zegt dat de inspanningen ook zullen opgevoerd worden om verwante hardware te ontwikkelen

De natie zal tijdelijke 5G-vergunningen dit jaar verlenen om de toepassing en de bouw van generatie-generatie mobiele communicatietechnologie, het Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie, de hoogste de industrieregelgever te bevorderen van de natie, bovengenoemd op Donderdag.

De minister van de Industrie en Informatietechnologie Miao Wei zei de tijdelijke 5G-vergunningen in een aantal steden zullen worden uitgegeven om de bouw op grote schaal van 5G-netwerken in zeer belangrijke steden en gebieden toe te laten.

Het ministerie zal ook inspanningen versnellen om de ontwikkeling van 5G-hardware, met inbegrip van naar voren te schuiven smartphones, Miao bovengenoemd in een gesprek met de Centrale Televisie van China op Donderdag.

Als deel van zijn bredere duw om het globale ras naar het op de markt brengen van 5G te leiden, zal China ook het gebruik van de superfast technologie in onderwijs, medische behandeling, bejaarde zorg en andere sectoren bevorderen, toegevoegde Miao.

De tijdelijke vergunningen voor 5G krijgen overheidsteken

Miao Wei, minister van de industrie en informatietechnologie

De commentaren kwamen aangezien de grote drie de telecommunicatiedragers van China alle beginnende 5G-proeven en toepassingstests op grote schaal zijn. De overzichtstechnologie zou 10 keer moeten zijn sneller dan 4G en zal superfast filmdownloads, zelf-drijft auto's en het stromen van virtuele werkelijkheidsspelen steunen.

China Mobile, de grootste de telecommunicatiedrager van het land door mobiele abonnees, zei in December dat het 5G-proeven en toepassingstests op grote schaal in 17 steden, met inbegrip van Shanghai, Guangzhou en Hangzhou begint. China Unicom en China Telecom werken ook aan gelijkaardige proeven na de overheid toegewezen specifieke lage en middelgroot-frequentiebanden aan hen.

China eyeing pre-commercieel gebruik van 5G dit jaar en officiële introductie op de markt in 2020.

Fu Liang, een onafhankelijke telecommunicatieanalist, zei de tijdelijke vergunningen zijn precies wat de de telecommunicatieindustrie van China nodig heeft.

„Het wekt nieuws voor telecommunicatiedragers, smartphonemakers, mobiele spaanderontwerpers en netwerkbouwers op, aangezien het de rijpheid van de gehele 5G-de industrieketen zal versnellen,“ bovengenoemde Fu.

China Mobile zei in December dat de eerste partij van 5G smartphones boven 8.000 yuans ($1.166) zal worden geprijst. Meer dan 30 precommercial 5G-apparaten zullen waarschijnlijk de markt in 2019 raken.

Volgens het in Peking-Gebaseerde bedrijf, zal het de eerste partij van prototype 5G testen smartphones dat door Huawei, Xiaomi, ZTE, Vivo, en Oppo in het eerste kwartaal van dit jaar wordt gemaakt.

China Mobile plant aan opstelling ook een 30 miljard yuansfonds om samenwerking op industriële schaal op 5G te bevorderen. China Mobile en andere bedrijven zullen gezamenlijk bijdragen tot het fonds, de eerste fase waarvan 10 miljard yuans zal zijn.

Bartijd : 2019-01-12 15:20:19 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
NOVA(CHINA) INDUSTRY CO.,LIMITED

Contactpersoon: Mr. Salim Zhan

Tel.: 86--13365976787

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)